Sirup smrkový

105.00

Objem: 0,3 l

Popis

Smrkové výhonky, které nesmí být delší než 5cm, se macerují s cukrem a bio citronem, nakrájeným na kolečka, po dobu cca 10 dnů. Vzniklá šťáva - sirup - obsahuje velké množství vitamínu C. Sirup se používá při dýchacích obtížích, tlumí kašel, posiluje imunity. Silice, obsažená ve smrkových výhoncích, má antiseptické účinky, napomáhá prokrvení, léčí kašel, posiluje imunitu.

  • Sirup, který vzniká macerováním smrkových výhonků.

    105.00
    Online only
  • Sirup vyrobený z květů anglické historické růže Mme Isaac Pereire.

    120.00
    Online only
  • Sirup z meduňky lékařské.

    105.00
    Online only
    na skladě
  • Sirup z květů bezu černého.

    105.00
    Online only
    na skladě
  • Šťáva z chemicky neošetřených plodů šetrně vylisovaná.

    120.00
    Online only